Enskilda avlopp och större avloppsanläggningar

kunskap & erfarenhet

Behöver du en ny brunn i Örebro eller är det dags att se över avloppsvatten och VA-system? Nerikes markplanering har kunskapen och erfarenheten som krävs för att göra ett jobb som du kan lita på.

Vi hjälper dig att välja rätt anläggning som möter dina krav på kvalitet, funktion såväl som budget. Dessutom så ser vi till att installationen blir smidig och effektiv och därefter kan vi underhålla avloppsanläggningen.

Vi har vana av alla typer av avloppsanläggningar i Örebro. För oss är det självklart att vattnet vi får in i våra hem och på våra företag ska vara rent och säkert att använda. Dessutom lägger vi stor fokus på miljövänlighet, inte minst vad gäller smarta lösningar för avlopp.

Miljövänligt avlopp i Örebro

Vi installerar avloppsanläggningar som håller hög kvalitet, spar på vatten och minskar risken för att föroreningar ska släppas ut i vår natur. Vi kan byta ut existerande VA lösning i Örebro eller uppgradera den ni har.
Kontakta oss för skräddarsydda lösningar som är kostnadseffektiva och väl anpassade till er bostad eller fastighet. Vi ser fram emot frågor och vet att vi kan lösa ert avloppsproblem på ett tillfredsställande vis!